Bosanski | English

STUDIO APARTMANI

Slika 69
  • Šest soba u hotelu su studio apartmani, sa brojevima: 1947,1953, 1976, 1991, 2001, 2007.
  • Studio apratmani su veličine od 34 – 38 m2.
  • Studio apartmani su opremljeni sa tri kreveta, u kombinacijama: bračni (king size) + pojedinačni ili tri pojedinačna kreveta.

Hotel se nalazi u starom rezidentnom dijelu Sarajeva, te su sve sobe vrlo tihe i ugodne za boravak. S druge strane, na samo pet minuta hoda od Hotela nalaze se brojne turističke atrakcije, historijske znamenitosti, te restorani i kafei, koji nude veliki izbor lokalne i internacionalnih kuhinja.

Hotel je opremljen liftom, saunom i opremom za poslovne potrebe. U cijelom hotelu je dostupan besplatan brzi internet i wifi.

Hotel ima ukupno sedamnaest prostranih i svijetlih soba, veličine od 17-35 m2,  opremljenih prirodnim materijalima, u ugodnoj atmosferi doma. Svaka soba je sa sopstvenim kupatilom, moderno uređenim u istočnjačkom stilu i opremljenim ogrtačima i papučama.

Svaka je jedinstvena po izgledu i nudi prekrasan pogled na grad. Neke od soba imaju balkone, za jutarnju kaficu u dvoje. Sobe su opremljene LCD televizorom, mini barom, sigurnosnim sefom, LCD televizorom, te kuhalom za čaj i kafu. Sobe su klimatizirane, sa sistemom za grijanje zimi. U sobe je moguće dodati pomoćne ležajeve, uz doplatu.

Ono što naš Hotel čini posebno zanimljivim je blizina planina, sa skijaškim terenima. Za one koji vole skijati preko dana, a noću uživati u prednostima koje nudi grad, smještaj u našem hotelu je idealan!

0 0